NOU PDF Listare E-mail
 

Allure este o inovatie in noile concepte de pardoseli ce include toate avantajele altor pardoseli dure dar elimina toate dezavantajele.
Spre deosebire de alte pardoseli din vynil, Allure este usor de instalat si nu necesita pregatiri speciale sub pardoseala. Se instaleaza simplu si direct peste marea majoritate a suprafetelor dure deja existente : beton, lemn, ceramica, etc.
Allure este simplu de instalat datorita patentului “Grip Strip System”. Acest sistem inovator de extensii asigura lipsa spatiilor dintre placi si face ca Allure sa devina in USA si Australia primul sistem de pardoseli de vinyl ce sunt instalate ca pardoseala flotanta. Acest sistem face inutila folosirea adezivilor, folosirea uneltelor de taiat (circulare, fierastrae, etc) substraturi speciale (OSB, burete, etc), spre deosebire de pardoselile din lemn masiv sau cele laminate obtinandu-se economii (costuri de manopera, materiale suplimentare, unelte), instalarea facandu-se simplu doar cu un cater.
Suprafata rezistenta si embosata (imitatie de lemn) face Allure sa arate exact ca o paroseala de lemn, dar mult mai rezistent la zgarieturi. Cand este vorba de durabilitate Allure este mai performant decat pardoselile de lemn, nemai fiind nevoie de protectie suplimentara fata de jucariile copiilor sau a animalelor de companie (caini, pisici).
Un alt avantaj al Allure este faptul ca se poate calca peste imediat dupa instalare. Mobila poate fi repusa in camere in aceeasi zi cu instalarea Allure, scutind astfel neplacerile cauzate de asteptarea zilelor in care trebuie sa se usuce adezivii sau lacurile.
In plus, Allure este 100% rezistent la apa (waterproof). Nu este necesar sa evitam instalarea Allure in locuri umede. Allure este perfect atat pentru sufragerii si dormitoare cat si pentru bai si bucatarii.


allure ------click pe pozepentru marire

Concluzionand, avantajele Allure sunt:

√  Natural wood flooring looks and feel Arata si se simte ca o pardoseala de lemn masiv
√  100% waterproof *
√  100% nu este atacat de insecte
√  100% garantie impotriva crapaturilor sau faramitarii
√  Perfect pentru orice tip de suport
√  Foarte usor de instalat
√  Nu necesita materiale speciale ca strat suport
√  Nu necesita adezivi sau lacuri
√  Nu necesita sipci sau alte profile
√  Cheltuieli minime de instalare
√  Nu sunt zgomote in momentul calcarii pe el
√  Rezistent la zgarieturi si la chimicalele uzuale  
√  Delicat si confortabil sub picior mosimage}
√  Usor de intretinut si de reinstalat